Valgkampstart på Kolbotn torg

Skrevet av Malin Lifvergren

Publisert 16 August 2009

Valgkampen starter på KolbotnIgår brakte det løs med felles valgkampstart for alle partiene i et øsende regnvær, men humøret var på topp i Oppegård Arbeiderparti sitt telt. Vi fikk også besøk av Akershus sin 5 kandidat tilGorm Kjernli Stortinget - Gorm Kjernli fra Ski. Så nå er også valgkampen for fullt i gang i Oppegård Kommune. Oppegård Arbeiderparti har planlagt en rekke husbesøk og stands nå fram til valget, så jeg gleder meg til å møte deg som velger der ute i Oppegård.


No responses yet. You could be the first!

Leave a Response

Recent Posts

Tag Cloud

arbeiderpartiet helga pedersen oppegård videregående

Meta

Malin's blogg is proudly powered by WordPress and the SubtleFlux theme.

Copyright © Malin's blogg