Høyre vil premiere de beste elevene

Skrevet av Malin Lifvergren

Publisert 26 July 2009

Enda et utspill fra høyre hvor man virkelig kan se hvem som blir tapere og vinnere i vårt samfunn. Høyre vil nå belønne de elevene som gjør det godt i skolen, med diplomer og ferdighetsknapper fra første klasse og oppover. Høyre vil ha et system som alt er i bruk i engelske og amrikanske skoler, hvor en hedersliste blir hengt opp og som alle kan se.

Dette er enda et tegn på hva slags samfunn vi vil få med en borgelig regjering etter 14 september. Et samfunn som blir privatisert og man skal klare saker på egenhånd.

Jeg vil ikke ha et samfunn hvor de flinkeste belønnes med dipolomer og gull medaljer.  Og jeg tror ikke på en skole hvor slik konkurranse skal løfte de svake elevene. Når det bare er de beste som blir sett.


1 Response to Høyre vil premiere de beste elevene

 • SiwH says:

  Gratulerer med blogg.

  Flott at du starter med en så viktig sak. Ennå værre blir det om du sammenholder med mulig regjeringspartner, FrP, som ønsker å sparke folk ut etter et år på videregående. Som om vi ikke mister nok elever allerede.

 • Leave a Response

  Recent Posts

  Tag Cloud

  arbeiderpartiet helga pedersen oppegård videregående

  Meta

  Malin's blogg is proudly powered by WordPress and the SubtleFlux theme.

  Copyright © Malin's blogg