Frp anklager Arbeiderparti igjen

Skrevet av Malin Lifvergren

Publisert 20 February 2010

I dag kom det et typisk utspill fra Frp hvor de anklager Arbeiderparti for dårlig innvandringspolitikk og ekstremisme. De vil forby bruk av niqab og burka i offentlige rom, men det var vel bare et tidspørsmål før det kom ett utspill om dette fra Frp. Ordet forby er et ord som man skal være forsiktig og bruke etter min mening, det handler heller om å forstå og integrere disse kvinnene i det norske samfunn som velger å gå med niqab og burka. Jeg har tenkt mange ganger på hva som får folk til og stemme Fremskrittspartiet til kommunevalg og stortingsvalg, men kommer virkelig ikke på hva det kunne ha vært. Om du ser på vårt naboland sverige hvor sverigedemokraterna ligger på 4,5 % og her i norge godt og vel over 20 %, så syns jeg det viser tydelig forskjeller på norge og sverige som land og hva folk aksepterer og ikke aksepterer. Det er rett og slett skremmende og tenke at et parti som Frp har så stor oppslutning bland det norske folk. At man kan virkelig begynne og fundere på fremtiden til norge.

http://www.dagbladet.no/10504560/

Vote:


No responses yet. You could be the first!

Leave a Response

Recent Posts

Tag Cloud

arbeiderpartiet helga pedersen oppegård videregående

Meta

Malin's blogg is proudly powered by WordPress and the SubtleFlux theme.

Copyright © Malin's blogg