Frp vil legge ned likestillings- og diskrimineringsombudet..ikke rart at kvinnene flykter fra Siv.

Skrevet av Malin Lifvergren

Publisert 07 September 2009

likestilling En ny meningsmåling viser idag at det bare er 16% kvinner som kunne tenkt seg å stemt Frp ved Stortingsvalget, hvis det hadde vært valg idag. Så kvinnene flykter fra Frp og Siv Jensen. Sentralstyremedlem Sylvi Listhaug skjønner ikke dette –  kommenterer hun til VG idag.. Vel kanskje det har noe med at Frp har en politikk på at de vil legge ned Likestillings- og diskrimineringsombudet og fjerne likestillingsloven. Dette er jo en politikk som vil få Norge til å gå bakover og på en merkelig måte ” fornye Norge” – som de snakker om.

Vi har kommet så langt i denne verden at vi ikke kan fjerne en så viktig lov for kvinner og menn, men det er jo ikke til å skyve under en stol at Frp ikke akkurat er det mest likestilte partiet i norsk politikk. Det er jo bare til å ta en titt på de ulike kommunestyrerepresentanter som finns i enkelte kommuner. Når Arbeiderpartiet vil fortsette arbeidet med å sikre likestilling og hindre diskriminering i samfunn og arbeidsliv, er og må dette være en politikk som apellerer til progressive mennesker og velgere av begge kjønn i vårt samfunn.

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/valg-2009/artikkel.php?artid=573807

Vote:

No responses yet. You could be the first!

Leave a Response

Recent Posts

Tag Cloud

arbeiderpartiet helga pedersen oppegård videregående

Meta

Malin's blogg is proudly powered by WordPress and the SubtleFlux theme.

Copyright © Malin's blogg