Jens har mistet grepet på de unge velgerne.

Skrevet av Malin Lifvergren

Publisert 04 September 2009

borgelig regjeringVG idag kan man lese at Jens  har mistet grepet om de unge velgerne. Dette er jo en skremmende måling å lese om – siden ungdommen er Norges framtid. Men hva er det som appelerer unge mennesker idag som vil stemme Frp eller Høyre ?

Er det at disse partiene vil kutte i Statens lånekasse for utdanning, slik at du må dra i banken for å ta opp studielån med høy rente. Eller at Frp og Høyre vil privatisere skolen slik at de med mye penger kan kjøpe seg bedre utdanning. Dette vil selvfølgelig tappe den offentlige fellesskolen for penger. Ap vil bruke de store pengene på de store oppgavene og styrke fellesskolen. Eller kanskje det er forslaget til Frp at de vil halvere kulturbudsjettet slik at kun de rikeste har råd til å gå på konserter og festivaler. Ap vil trappe opp Kulturløftet og bruke mer penger på kulturtilbud over hele landet. Eller at Frp vil endre ekteskapsloven og gjøre det vanskeligere for homofile å gifte seg og adoptere barn. Ap mener at all kjærlighet er like mye verdt. Men det kan også være at Høyre vil styre landet sammen med Fremskrittspartiet. Fremskrittspartiet som alle vet - tror fortsatt  ikke på menneskeskapte klimaendringer!  Så ikke vet jeg hva som er så appelerende med denne politikken.  Men vi får bare vente i spenning til 14 september og se hva ungdommen mener er det beste for vårt land.

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/valg-2009/artikkel.php?artid=578531

Vote:

No responses yet. You could be the first!

Leave a Response

Recent Posts

Tag Cloud

arbeiderpartiet helga pedersen oppegård videregående

Meta

Malin's blogg is proudly powered by WordPress and the SubtleFlux theme.

Copyright © Malin's blogg