Do-politikeren Abid Raja

Skrevet av Malin Lifvergren

Publisert 25 August 2009

Abdi RajaIdag har jeg vært på skoledebatter med Auf. Første stopp Ås vgs, med masse folk i salen og alle partier var representert. Men jeg må si at nivået på dagens debatter var lav, fordi det var noen av partiene som spesielt senkte nivået. Blandt annet Venstre med deres Stortingskandidat Abid Raja som jeg mener holdt et virkelig lavt nivå i dagens begge debatter i Ås og Vestby. Han kom med usakelige utsagn og løgner om Arbeiderpartiets politikk og personlig kristiserte vår debatant, noe som tydelig viser hvilket nivå han ligger på. Abid Raja kom med utspill som at Arbeiderpartiet og Frp har lik innvandringspolitikk og bistandspolitikk. For det første vil jo Frp kutte i bistanden mens Arbeiderpartiet i alle år har arbeidet for økt bistand – med mål om 1 % av BNP. Hvordan kan man da si at vi har lik bistandspolitikk? Og dessuten – hvilke demokratiske verdier formidler han ut til ungdommer som førstegangsvelgere, når han på talestolen kommuniserer med uttrykk som bæsj, tiss og promp på skoledebatter. Du blir bare latterlig gjort Abid.  Jeg synes virkelig det ikke er rart at mange førstegangs velgere idag dropper å stemme når man får en så usakelig debatt som jeg opplevde idag.


No responses yet. You could be the first!

Leave a Response

Recent Posts

Tag Cloud

arbeiderpartiet helga pedersen oppegård videregående

Meta

Malin's blogg is proudly powered by WordPress and the SubtleFlux theme.

Copyright © Malin's blogg